Geen producten gevonden...
PB Products

Skinless


PB Products Skinless

Merk: PB Products
Gecoat onderlijnmateriaal met een extreem stijve buitenmantel en een soepele, gevlochten binnenkern. De stijve coating is gemakkelijk te verwijderen zodat iedereen op een eenvoudige wijze een super effectief werkende combirig kan vervaardigen. Het stijve karakter van de buitenmantel zorgt ervoor dat het praktisch onmogelijk is om tijdens het inwerpen in de war te raken. Daarnaast zal de zachte en enorm knoopvaste binnenkern gemakkelijk rond de bek van de karper plooien om de haakpunt de kans te geven vlees te pakken. Skinless is te verkrijgen in de

kleuren gravel, silt en weed zodat je altijd kunt inspelen op de verschillend ondergronden. Uiteraard is de soepele binnenkern meegekleurd. Dit unieke materiaal kan met vrijwel elk haaktype

worden gecombineerd, toch hebben haken met een rechte punt onze voorkeur. Een dergelijk stijf onderlijnmateriaal is vooral uitstekend te combineren met Helicopter- en Chod Rig systemen.

Voordat je het op maat geknipte stukje Skinless gaat bewerken, kun je het materiaal het beste even door een bakje heet water halen en strekken. Daardoor wordt het materiaal mooi strak en maatvast. Geknoopte onderlijnen kun je het beste gestrekt opbergen in een rigbox. Skinless is fast sinking.

Skinless is te verkrijgen in de kleuren Gravel, Weed en Silt zodat je kunt inspelen op verschillend gekleurde bodemstructuren.
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media