Geen producten gevonden...
Kampa

Carp air 1 inflatable Bivvy


Kampa Carp air 1 inflatable Bivvy

Merk: Kampa
Stevig en zeer snel op te zetten:de Kampa Carp Air 1 is een topkwaliteit karpertent die met behulp van een handpomp (meegeleverd) supersnel is op en af te bouwen.
De tent heeft krachtige opblaasbare baleinen die de tent zijn stevige constructie geven en een tentstok die dient voor de luifel. 
De Kampa Carp Air 1 is in slechts één minuut op te zetten en is hiermee een van de snelst op te zetten karpertent op de markt. Met zijn stevige bouw is tent bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. 


Het tentdoek is gemaakt van ademend, waterdicht ''AirFlow'' materiaal met een waterkolom van 10.000mm. Het ademende vermogen zorgt ervoor dat condensvorming wordt geminimaliseerd terwijl regenwater met geen mogelijkheid de tent in komt. Het grondzeil is eenvoudig te bevestigen doormiddel van een heavy duty rits. En door het zogenaamde badkuip model is het ook niet mogelijk dat regenwater langs het grondzeil te tent in komt. Ook de opblaasbare tubes zijn zeer sterk en betrouwbaar, zo zijn ze gemaakt van sterk SPU en zitten ze in een cover welke weer bescherm wordt door een heavy duty polyester sleeve. Ze zijn getest tot een druk van 22 psi, dit is al meer dan nodig is (8 tot 12 psi is voldoende) en bovendien ook niet te halen met de bijgeleverde pomp.

Eigenschappen
- Binnen enkele minuten op te zetten.
- Stevige constructie
- Veel ruimte
- Waterdicht, Ademend tentdoek
- Waterdicht, sterk badkuip model grondzeil
- Inclusief Double Action handpomp (blaast lucht bij zowel op- al neerwaarde beweging)

Extra bijgeleverd:
- Heavy duty haringen
- Oversized opbergtas voor het gemakkelijk opbergen
- Double Action handpomp
Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media